| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
زندگی ما شبیه یک چرخ با شش میله است
1-خانواده:افرادی که دوست شان داریم دلیلی برای زنده ماندن و ایجاد زندگی هستند
2-امور مالی:حرفه ی شغلی ما را نشان می دهد و شامل چیزهایی است که به وسیله ی پول می توان خرید
3-جسمانی:سلامتی ما است که بدون آن هیچ چیزی در زندگی معنا ندارد
4-ذهنی:آگاهی و دانایی ما را نشان می دهد
5-اجتماعی:هر فرد و سازمانی مسئولیت اجتماعی دارد و بدون آن ها اجتماع از بین می رود.
6-روحی:سیستم ارزشی ما،ارزش های اخلاقی و منش ما را نشان می دهد
اگر هریک از این میله ها خارج از خط باشند زندگی ما از حالت تعادل خارج می شود
چند دقیقه فکر کنید.اگر شما هریک از این عوامل ششگانه را از دست بدهید زندگی به چه چیزی شبیه می شود؟
1-S:معین:برای امثال من می خواهم وزنم را کم کنم.این آرزو است و هنگامی یک هدف می شود که خودم را به این تصمیم برسانم:((من 10 پوند از وزن خودم را در 90 روز کم می کنم))
2-m:قابل اندازه گیری بودن:اگر ما چیزی را نتوانیم اندازه بگیریم در نتیجه ما نمی توانیم آن را انجام داده و اجرا کنیم.سنجش،یک روش کنترل و بازبینی پیشرفت است.
3-a:قابل دستیابی بودن:باید قابل دستیابی باشد.به این معنی که آن باید در اندازه ای دور از دسترس باشد که چالش انگیز شود،اما نباید خارج از دید و امکان باشد،زیرا آن دلسردکننده خواهد شد.
4-r:واقعی بودن:شخصی که می خواهد 50 پوند را در 30 روز کم کند آن یک هدف غیر واقع بینانه است.
5-t:وابسته به زمان:باید زمان شروع و زمان پایان داشته باشد
اهداف می توانند:
1-کوتاه مدت(تا یک سال)
2-میان مدت(تا سه سال)
3-بلند مدت(تا 5سال)باشند
اهداف می توانند بلند تر از 5سال باشند اما آن ها مقاصد زندگی می شوند.داشتن غرض و مقصود در زندگی مهم است،چون بدون آن ها فرد دارای یک دید محدود خواهد بود.اهداف به راحتی قابل دستیابی می شوند اگر ما آن ها را به اهداف خردتر تقسیم کنیم.
اگر زندگی رابا مقیاس((یارد))بسنجیم بسیار سخت،اما اگر آن را با مقیاس ((اینچ))بسنجیم بسیار ساده می شود(جین گوردون)
هر آنچه آدمی بر زبان آورد همان را
بسوی خود جذب خواهد کرد.
سخن از بيماری، بيماری را جذب مي کند.
سخن از سلامتی، سلامتی را جذب ميکند.
هر آنچه برای ديگري آرزو، کنيد، همانا برای
خود آرزو کرده ايد.
لعن و نفرين، بخود دشنام دهنده باز ميگردد.
اگر بخواهيد به کسی کمک کنيد تا فرد
موفق شود، همانا راه موفقيت خود را
هموار کرده ايد.
تنها به سه منظور جرات کنيد، کلامتان را
بکار بريد:
1-برای طلب شفا 2- برکت خواستن 3-سعادت
و نيکبختی و موفقيت برای کسی
صادرات قورباغه
قسمت اول
کشور ما با داشتن شرایط آب و هوایی مساعد برای پرورش گونه های تجاری قورباغه از این پتانسیل و ظرفیت برخوردار است که به جمع کشورهای بزرگ تولید و صادرکننده این جانور بپیوندد.
وجود نواحی گرم و مرطوب در جنوب و مرطوب و معتدل در شمال کشور، بهره مندی از تالاب ها و آبگیرهای بسیاری در کشور و امتیازات مثبتی از قبیل فراوانی بالای غذای زنده برای تغذیه ی این جانور این امکان را برای کشور فراهم ساخته است که بتواند موفق تر از بسیاری کشورها در این صنعت و تجارت پررونق حضور یابد.
اهداف پرورش
صادرات گوشت این جانور به صورت تازه، منجمد و کنسروی، تهیه چرم از پوست، تولید کودهای کمپوست با کیفیت بالا از اندام های داخلی و کمک به کاهش استفاده از کودهای شیمیایی، اشتغال زایی، صادرات و درآمدزایی از اهداف پرورش این فعالیت اقتصادی است.
گونه های دارای ارزش تجاری
قورباغه پلنگی (Rana pipiens)، قورباغه سبز (Rana clamitans)، قورباغه اردک ماهی (Rana palustrist) و قورباغه بزرگ آمریکایی (Rana catesbeiana)سه گونه ای است که ارزش تجاری بالایی دارد. همچنین قورباغه مردابی (Marsh frog) که در ایران و به خصوص مرداب انزلی به وفور یافت می شود نیز دارای ارزش تجاری و غذایی بالایی است. از قورباغه بزرگ آمریکایی به جهت درشت اندامی از تمام بدنش جهت مصارف تغذیه ای استفاده و در گونه های دیگر فقط از ران آنها استفاده می شود.
تکثیر و پرورش
روش تکثیر طبیعی، نیمه طبیعی و مصنوعی سه روش تکثیر قورباغه است که باید با توجه به شرایط محیطی وگونه مورد استفاده انتخاب شود.
صادرات و بازار هدف
گوشت قورباغه از نظر طعم و مزه نزدیک و مشابه گوشت گوساله است و در بسیاری از کشورهای اروپایی از قبیل: فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و همچنین در کشورهای آمریکایی مثل آمریکا و کانادا محبوبیت بالایی دارد. به طور مثال کشور آمریکا سالانه حدود 1500 تن گوشت قورباغه وارد می کند. در زمینه صادرات کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله: اندونزی، بنگلادش، چین و ژاپن جزء بزرگ ترین صادرکنندگان به شمار می آید. در این میان کشور اندونزی بزرگ ترین کشور اسلامی جهان فقط در سال های دهه ی 1990 سالانه بیش از 8000 تن قورباغه پرورش و به بازار عرضه کرده است.
شروع فعالیت در این بخش
متقاضیان فعالیت در این بخش باید با مراجعه به سازمان دامپزشکی کشور و اخذ پروانه بهره برداری، برای واردات مولد گونه های گوشتی اقدام کنند و یا از قورباغه بندرانزلی برای پرورش استفاده کنند. لازم به ذکر است ضوابط بهداشتی تکثیر و پرورش این جانور همانند ضوابط بهداشتی آبزیان دیگر بوده و متقاضیان باید بعد از اخذ موافقت اصولی از سازمان شیلات برای پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور اقدام کنند.
لازم به ذکر است پرورش قورباغه به منظور صادرات از سوی نماینده ولی فقیه در سازمان دامپزشکی حلال اعلام شده است.
می توان با تدوین برنامه ای اصولی و هدفمند و استفاده از تجربیات کشوهای موفق در این زمینه و دقت در رموز موفقیت آنها (از جمله کیفیت و بسته بندی مرغوب و قابل رقابت در بازارهای جهانی) و نیز امکان دریافت تسهیلات برای فعالان این بخش و حمایت از آنها راه را برای حضور گسترده مشتاقان به سرمایه گذاری و شرکت در این صنعت و تجارت پررونق هموارتر کرد.
قسمت دوم
پرورش قورباغه صنعتی
از آن جا که پرورش قورباغه از سوی نماینده ی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور به منظور صادرات، حلال اعلام شده است؛ متقاضیان می توانند با مراجعه به سازمان دامپزشکی کشور و اخذ پروانه بهره برداری برای واردات مولد گونه های گوشتی اقدام کرده یا از گونه «رانا» بخصوص قورباغه بزرگ انزلی برای پرورش استفاده کنند.
افراد متقاضی باید پس از اخذ موافقت اصولی از سازمان شیلات برای اخذ پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی از سازمان دامپزشکی اقدام کنند.
مهمترین گونه های مستعد پرورش و بازارپسند عبارتند از: قورباغه سبز (Rana Clamitans) قورباغه لئوپارد (Rana Pipiens) قورباغه پیکرال (Rana Palustrist) و قورباغه گاوی (Rana Catesbeiana). گونه های مذکور معمولا به راحتی از محیط های طبیعی استخراج شده، مورد پرورش قرار گرفته و سپس کشتار، بسته بندی و صادر می شود.
البته قورباغه بزرگ آمریکایی به دلیل درشت بودن از تمام بدنش جهت تغذیه استفاده می شود و در گونه های دیگر فقط از ران آنها استفاده می شود. ران قورباغه جزو غذاهای لوکس و گران قیمت رستوران ها است.
قورباغه ها در طبیعت عمدتا در فصل بهار در آب های کم عمق تخم گذاری می نمایند. توده تخمی که از یک قورباغه ماده به دست می آید حالت ژله مانند و چسبیده به هم داشته و می تواند محدوده ای به وسعت یک مترمکتربع را پوشش دهد و معمولا ۰۰۰/۱۰ الی ۰۰۰/۲۵ تخم قورباغه را شامل می شود. بچه قورباغه ها بین یک الی سه هفته از تخم خارج می شوند و این امر بستگی به میزان درجه حرارت آب دارد.
میزان رشد قورباغه ها بستگی به شرایط اقلیمی، میزان تغذیه و غذادهی و مدت فصل رشد دارد. نوع و چگونگی تغذیه یک پارامتر حیاتی در پرورش قورباغه می باشد. قورباغه هایی که خوب تغذیه نگردند مستعد بیماری بوده و معمولا اقدام به شکار و تغذیه از قورباغه های کوچک تر و تخم قورباغه ها می نمایند و از این رو تعداد بسیار کاهش می یابد.
با توجه به کنترل دقیق در پرورش صنعتی بخصوص در سالن های سرپوشیده نه تنها می توان تمامی این مشکلات را کنترل کرد، بلکه می توان در چهار فصل اقدام به اخذ تخم و نوزاد نموده و یک بازار دایمی ایجاد کرد مانند مزرعه ی پرورش قورباغه بسیار پیشرفته ی آنتالیای ترکیه.