| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
مزایای ارسال فاکتور از طریق ایمیل به خریداران
فروش چه از طریق اینترنت انجام شود و چه از طریق حضور فیزیکی خریدار در فروشگاه ها صورت گیرد در صورت تکمیل فرایند فروش ، به خریدار فاکتور تحویل می گردد. در این مطلب به بررسی مزایای ارسال فاکتور از طریق ایمیل به خریداران پرداخته می شود.
مزایای ارسال فاکتور از طریق ایمیل به خریداران عبارتند از :
۱) نگه داشتن خریدار
در صورتی که به خریدار ایمیلی حاوی فاکتور ارسال شود می توان در محتوای ایمیل او را تشویق به عضویت در خبرنامه برای دریافت ایمیل های بیشتر با پیشنهادات ویژه کرد و از این طریق در صورت موافقت خریدار احتمال فروش افزایش می یابد.
۲) نظرسنجی از خریدار
در ایمیل های ارسالی حاوی فاکتور به خریداران می توان لینکی به صفحه فرودی که در آن سوالات نظرسنجی برای بازخورد گیری از خریداران وجود دارد قرار داد تا بدین ترتیب علاوه بر فاکتور ارسالی ، از نظرات خریداران برای بهبود فرایندها نیز آگاه شد.
۳) بازاریابی مجدد
ارسال فاکتور از طریق ایمیل این فرصت را فراهم می کند تا اطلاعات اضافی در مورد محصولات یا خدمات خریداری شده به خریداران ایمیل شود و همچنین محصولات وابسته و یا مرتبط با محصولات خریداری شده نیز به آن ها پیشنهاد شود تا در صورت تمایل خریداری نمایند به عنوان مثال در فاکتور خرید یک لپ تاپ که به خریدار ایمیل شده است پیشنهاد خرید کیف لپ تاپ در انواع مختلف نیز قرار گیرد. همچنین می توان به خریداری که به تازگی از شما خرید کرده است و ایمیلی حاوی فاکتور ، دریافت نموده است صفحات اجتماعی را معرفی نمود و او را به همراهی در شبکه های اجتماعی تشویق کرد.
۴) ایجاد پروفایلی برای مشتری
در صورت ارسال فاکتور از طریق ایمیل به خریداران ، آدرس ایمیل خریدار در بانک اطلاعات ذخیره می شود و در صورتی که این خریدار بعدا نیز با این ایمیل خرید نماید می توان اطلاعات مربوط به خرید وی را جمع آوری کرد و در بازاریابی مجدد وی که در شماره ۳ توضیح داده شد از آن ها استفاده کرد.
نکات بازاریابی
توصیه می شود که خرید چه از طریق اینترنت و چه از طریق حضور فیزیکی خریدار در فروشگاه صورت گیرد ایمیل خریدار از او گرفته شود و فاکتوری پس از خرید به او ارسال شود و مواردی که بررسی گردید در صورت لزوم در مورد خریدار صورت گیرد تا بدین ترتیب بتوان علاوه بر نگهداشتن مشتری فعلی ، فروش را نیز افزایش داد.
آیا شما تاکنون از طریق اینترنت خریدی انجام داده اید و آیا پس از خرید اینترنتی به ایمیل شما فاکتوری ارسال شده است؟ محتوای ایمیل حاوی فاکتور چه بوده است؟
استفاده از فیدبرنر گوگل در بازاریابی ایمیلی
مدتی است که شرکت گوگل خدمت جدیدی را به کاربران خود ارائه می دهد که در بازاریابی ایمیلی برای دارندگان وب سایت ها و وبلاگ ها بسیار مفید است. این خدمت از گوگل این امکان را به وبمستر ها می دهد تا ایمیل های کاربرانی که تمایل به عضویت در خبرنامه دارند را جمع آوری کند و با هر به روز رسانی به صورت اتوماتیک به کاربران ، ایمیل ارسال می کند. در این مطلب به معرفی خدمت فیدبرنر گوگل و نحوه استفاده از ایمیل های جمع آوری شده توسط آن پرداخته می شود.
در صورتی که شما وبلاگ یا وب سایتی دارید که آپدیت های مستمر دارد می توانید از این خدمت گوگل استفاده کنید و با قراردهی کدی در وب سایت ، ایمیل ها را جمع آوری کنید. سپس از سیستم آر اس اس استفاده می کنید و به کاربرانی که قبلا عضو شده اند در بازه های زمانی مشخص ایمیل می فرستید. اما محدودیتی که در این سیستم وجود دارد این است که در این سیستم مانند سیستم های دیگر ارسال ایمیل نمی توان ایمیل با متن ، لینک و قالب دلخواه نوشت و به کاربران ارسال کرد. ولی این قابلیت در این سیستم دیده شده است که لیست ایمیل های کاربران را در قالب فایل csv استخراج کرده و از این لیست می توان در وب سایت های دیگر برای ارسال ایمیل با قالب های دلخواه استفاده کرد.
اما روش انجام کار این گونه است:
۱) ابتدا باید به ناحیه کاربری وارد شد و نام فید مورد نظر را انتخاب کرد.
0) در صفحه بعد بر روی لینک SEE MORE ABOUT YOUR SUBSCRIBERS کلیک کنید.
۳) سپس در قسمت EMAIL SUBSCRIPTION SERVICES گزینه Manage your email Subscription list را انتخاب کنید.
۴) فایل حاوی ایمیل ها را دانلود کنید.
سپس در سیستم های دیگر ارسال ایمیل ، آدرس ایمیل کاربرانی که تمایل دارید ایمیل دریافت نمایند را با استفاده از این فایل وارد کنید.
منبع : وبلاگ تبلیغات و بازاریابی اینترنتی ۷۰۱۰
برگرفته از : imacify.com
از no-reply به عنوان آدرس ارسال کننده ایمیل استفاده نکنید
در بازاریابی ایمیلی باید به نکاتی توجه کرد که یکی از این نکات ، آدرس ارسال کننده ایمیل است. در این مطلب به بررسی نقاط ضعف استفاده از ایمیل های no-reply به عنوان آدرس های ارسال کننده ایمیل پرداخته می شود.
منظور از ایمیل های no-reply ایمیل هایی هستند که ارسال کننده ایمیل تمایلی به دریافت ایمیل ندارد که در این صورت آدرس ارسال کننده به صورت تصویر زیر خواهد بود.
این کار نقاط ضعفی دارد که چند مورد از آن ها در این مطلب بررسی می شوند.
۱) ایمیل های no-reply بیشتر به بخش اسپم می روند.
در صورتی که در ایمیل های ارسالی ، لینک لغو عضویت از دریافت ایمیل وجود نداشته باشد ممکن است ایمیل ها باعث آزرده خاطری بعضی از دریافت کنندگان ایمیل ها شوند و دریافت کننده ایمیل چون نمی تواند به آدرس no-reply ایمیلی بزند ایمیل را به قسمت اسپم می فرستد و در صورت تداوم این کار کلیه ایمیل های ارسالی به بخش اسپم فرستاده می شوند.
به عنوان مثال برای عدم مواجه با این مشکل برای ایمیل های ارسالی از سوی خبرنامه وبلاگ ، آدرس ایمیل معتبر به عنوان ارسال کننده وارد می شود و در پایان هر ایمیل لینک لغو عضویت از دریافت ایمیل هم وجود دارد.
۲) دریافت کنندگان ، آدرس ایمیل را به لیست ایمیل های خود اضافه نمی کنند.
یکی از روش هایی که باعث می شود تا ایمیل های ارسالی به فولدر اسپم نروند این است که دریافت کنندگان ایمیل ترغیب به اضافه کردن آدرس ایمیل به لیست ایمیل های خود یا Contact ها شوند اما وقتی ایمیل ، no-reply است هیچ کاربری آن را به لیست مخاطبان خود اضافه نمی کند.
۳) احساس عدم رضایت از دریافت ایمیل
مشترکین دریافت ایمیل در صورت مواجه با عبارت no-reply هیچ حس خوبی نسبت به دریافت ایمیل ها پیدا نمی کنند چون احساس می کنند کسی به آن ها اهمیتی نمی دهد و نظرات آن ها هیچ گونه اهمیتی ندارد.
نکته بازاریابی
در مورد کشور ما به بعضی وب سایت ها و یا شرکت ها که ایمیل ارسال می شود ، یا پاسخی نمی دهند و یا این کار را با تاخیر فراوان انجام می دهند و بهتر است ابتدا این رفتار خود را اصلاح کنند و سپس به مواردی که در این مطلب گفته شد توجه کنند. در صورتی که ایمیل no-reply را به عنوان آدرس ارسال کننده نگذاریم اما به ایمیل ها هم پاسخی ندهیم پس بهتر است که همین روند فعلی یعنی no-reply را ادامه دهیم.
از خودتان این سوالات را بپرسید.چه احساسی پیدا می کردید وقتی که شما از دیگران می خواستید به شما گوش دهند و .....
*آن ها بیشتر از گوش دادن صحبت می کردند.
*با اولین چیزی که می گفتید آن ها مخالفت می کردند.
*درهرمرحله حرف تان را قطع می کردند
*عجول بودند و هر جمله ای را که شما شروع می کردید آن ها کامل می کردند
*آن ها حضور فیزیکی داشتند،اما حضور ذهنی نداشتند
*آن ها می شنیدند،اما گوش نمی دادند.شما مجبوریدسه بار چیزها را تکرار کنید اما آن ها گوش نمی دادند
*آن ها از حقایق بی ربط نتیجه گیری می کردند
*آن ها در مورد موضوعات بی ربط سوالاتی می پرسیدند
*آن ها بی قرار و آشفته حال بودند
*آن ها آشکاراگوش نمی دادند وتوجه نمی کردند
تمام موارد فوق عدم علاقه به فرد یا موضوعی را می رساند و بی توجهی کامل را نشان می دهد.
آیا کلمات پایین احساس گوش ندادن را بیان می کنند؟
*غفلت کردن
*طرد کردن
*افسردگی
*مایوس کردن
*تحقیر کردن
*آزار دادن
*گیج کردن
*بی ارزش نمودن
*غیر مهم بودن
*کوچک شمردن
*چشم پوشی کردن
*آشفته بودن
*بی انگیزه کردن
*دل سرد کردن
اجازه بدهید سناریو را تغییر بدهیم.چه احساسی به شما دست می ده وقتی که از دیگران می خواهید به شما گوش دهند و آن ها:
به شما آرامش می دهند
آن ها به شما توجه بیشتری می کنند
سوالات مناسب و مربوط می پرسند
به موضوعات شما علاقه نشان می دهند
آیا کلمات زیر احساس گوش دادن را توصیف می کنند:
اهمیت دادن-خوشایند ساختن-راضی کردن-باارزش کردن-توجه کردن-خوب بودن-شادبودن-قدردانی کردن-تشویق کردن-الهام بخشیدن
موانع هوشی مثل زبان،درک مطلب و غیره می توانند در صحبت کردن موثر باشند.به منظور ترغیب دیگران به صحبت کردن باید شنونده ی خوبی بود.
گوش دادن،اهمیت دادن را نشان می دهد.وقتی شما نگرش اهمیت دادن نسبت به شخص دیگر را نشان می دهید،او احساس مهم بودن می کند.وقتی او احساس مهم بودن می کند چه اتفاقی می افتد؟او بیشتر برانگیخته می شود و نسبت به عقاید شما بیشتر حالت پذیرنده می گیرد
داشتن گوش باز نشانه ی قابل قبولی از دل بازاست(دیوید اگوسبرگر)
برای این که شنونده ی خوبی باشید:
سخنران را به صحبت کردن تشویق کنید
سوال بپرسید و به آن علاقه نشان دهید
حرف طرف مقابل را قطع نکنید
موضوع را عوض نکنید
درک و احترام نشان دهید
توجه و تمرکز کنید
از حواس پرتی خودداری نمایید
هم دلی نشان دهید
ذهن باز داشته باشید.به عقاید پیش پنداشته و پیش داورانه اجازه ندهید شما را از گوش دادن باز دارند.
به پیام متمرکز شوید نه به خلاص شدن از آن
ارتباط غیر کلامی مثل وضعیت چهره،تعامل چشمی و ....را تشخیص دهید.آن ها ممکن است پیامی متفاوت از کلام برای شما داشته باشند.
به احساسات گوش بدهید،نه به کلمات
افراد به طور غریزی و با نداشتن حقایق کافی،درمورد آن چه دیگران انجام داده و یا نداده اندتفسیر منفی می کنند.بعضی افراد از حالت پارانوئیایی رنج می برند و فکر می کنند که دنیا خارج از دسترس آن ها است.این امر درست نیست.باتاکید بر نکات مثبت،ما فرصت بهتری برای ایجاد یک شخصیت جذاب داریم که به روابط خوب منجر شود.
برای مثال،بسیار اتفاق می افتد که به کسی تلفن می زنیم و در مدت دوروز هیچ جوابی دریافت نمی کنیم واولین تصوری که به ذهن مان می آید این است که آن ها هیچ وقت برای جواب دادن اهمیتی قائل نیستند.یا آن ها به من اعتنا نمی کنند.این تصورات حالت منفی دارند،زیرا که ممکن است:
*آن ها تلاش کرده اند،اما نتوانسته اند تماس بگیرند
*آن ها پیامی ارسال کرده اند،اما به دست ما نرسیده است
*آن ها یک کار اضطراری داشتند
*آن ها هرگز به پیام ما دست نیافته اند
دلایل بسیاری می تواند وجود داشته باشد.بسیار باارزش است به افراد شک نکنیم روی جنبه های مثبت آن ها تاکید کنیم.