| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
ماهرروز می شنویم که دانش قدرت است.اما دانش واقعا اطلاعات است و در واقع قدرت بالقوه است و تنها موقعی به قدرت تبدیل می شود که عمل شود.
چه تفاوتی است بین کسی که نمی تواند بخواند با کسی که می تواند بخواند،اما نمی خواند؟تفاوت زیادی نیست.
یادگیری مانند خوردن غذااست.چه مقدار غذاخوردن اهمیتی ندارد،مهم آن است که چه مقداری را هضم و جذب می کنیم.دانش،قدرت بالقوه ودانایی قدرت واقعی است.تعلیم و تربیت انواع مختلفی دارد و آن فقط گرفتن نمره و کسب رتبه نیست.تعلیم و تربیت می تواند شامل موارد زیر باشد:
1-آماده کردن زمینه ی رشد نیروها
2-یادگیری خود انظباطی
3-گوش دادن
4-تمایل به یادگیری
افکار ما نیز مانند ماهیچه ها،کوچک یا بزرگ شدن شان به مقدار و چگونگی تمرین ما بستگی دارد.
اگر فکر می کنید که تعلیم و تربیت پرهزینه است،پس به جهالت روی آورید(درک باک)
تعلیم و تربیت مثبت و مداوم،منجر به افکار مثبت می شود
تعلیم وتربیت،یک مخزن و گنج است.
متفکران مثبت مانند ورزشکاران هستند که از طریق تمرین،گنج درونی استقامت را در خود ایجاد می کنند که در هنگام رقابت ازآن استفاده کنند.اگر آن ها تمرین نکنند هیچ چیزی برای برداشت ندارند.
همین طور متفکران مثبت اندیش مرتبا نگرش های مثبت رااز طریق تغذیه ی مداوم ذهن با افکار خالص،قدرتمند و مثبت ذخیره می کنند.
آن ها می دانند که ما همه با چیزهای منفی روبرو می شویم واگر ما نگرش های مثبت را ذخیره کنیم می توانیم پیروزشویم وافکار منفی شکست خواهند خورد.متفکران دارای نگرش مثبت؛نادان نیستند وهم چنین نمی خواهند زندگی کورکورانه ای داشته باشند.آن ها افراد موفقی هستند که محدودیت های خودراتشخیص می دهند اما برروی نیرومندی های خود متمرکز می شوند.ارطرف دیگرناموفق ها،نیرومندی های خود را تشخیص می دهند،ولی برضعف های خود متمرکز می شوند.
هم چنان که بدن ما به غذاهای خوب نیاز دارد،ذهن ما نیز به اطلاعات خوب نیاز دارد.اگر بدن ما با غذاهای کم ارزش تغذیه کند و ذهن ما با افکار بد تغذیه نماید.ما هم به بیماری بدنی و هم به بیماری ذهنی مبتلا می شویم.مانیاز داریم ذهن مان را با افکار مثبت و خالص تغذیه کنیم تا در مسیر زندگی باقی بمانیم.از طریق تمرین مداوم و در معرض مسائل مختلف قرار گرفتن،ما می توانیم اصولی را یاد بگیریم که باعث موفقیت ما می شوند همان گونه که بسکتبال را یاد می گیریم.
تعلیم و تربیت و دانش بدون عقل سلیم معنی ندارد.عقل سلیم(قضاوت صحیح توانایی)به مفهوم دیدن چیزها به همان صورتی که در عالم واقع هستند وتوانایی انجام آن ها به همان صورتی که باید انجام شوند،می باشد.
ما با پنج حس((لامسه،بویایی،چشایی،بینایی،و شنوایی))متولد می شویم،اما افراد موفق،یک حس ششم نیز دارند وآن عقل سلیم یا قضاوت صحیح است.عقل سلیم کسب می شود.بهترین تعلیم و تربیت بدون آموزش عقل سلیم،بی ارزش است.وفورعقل سلیم دانایی نامیده می شود.
کانال تلگرامی عشق پول کلیک کنید
توهم به معنی تعلیم و تربیت نیست بلکه جهالت است.افراد نوع عجیبی از اطمینان و اعتماد را دارند که فقط همراه جهل می آید.
عدم تمایل به یادگیری انجام کارها به روش درست از جاهل بودن شرم آورتر است.(بنجامین فرانکلین)
جهل به خودی خود مساله ای نیست،اما ساختن آینده ای که به آن ارتباطی ندارد،نهایت دیوانگی است.جهالت،خوش بختی نیست.آن نامطبوع،تاسف بار،فقرآوروبیماری زااست.
اگر جهل و نادانی سعادت و خوش بختی بود چرا بیشتر مردم خوشحال و سعادتمند نیستند؟اگرچه دانش کم،خطرناک است،اماجهل زیاد نیز موجب ترس،جمود،خودمحوری،پیش داوری و تعصب می شود.دانایی چیزی بیش از برطرف کردن جهل نیست.
مادرعصر اطلاعات زندگی می کنیم.برآورد می شود که مقدار دانش هر سال دو برابر می شود.ازآنجا که اطلاعات چنین آماده وقابل دسترس است پس،ازبین بردن جهل و نادانی آسان است.جای تاسف و ناراحتی است که هرچیز به جز ضروری ترین چیزها به ما آموزش داده می شوند.ما فقط سه حرف اول(خواندن،نوشتن،حساب کردن)را آموخته ایم،اما آموزش ذهنی بدون فهم و درک منزلت انسانی چه فایده ای دارد؟
مدارس منشا دانش و آگاهی هستند،اما متاسفانه برخی برای مزمزه کردن و برخی دیگر فقط برای غرغر کردن به مدرسه می آیند.
اندازه ی کوچک مرغ مگس خوار که وزنش 1/10 اونس است.به او قابلیت انعطاف پذیری را می دهد که مانورهای پیچیده ای مانند زدن بال ها به همدیگر به تعداد 75 بار در یک ثانیه را انجام دهد.این توانایی،پرنده ی مگس خوار را قادر می سازد شهد گل ها را بنوشد در صورتی که در حال توقف پر می زند اما او نمی تواند اوج بگیرد،پرواز کند یا سر بخورد.شتر مرغ با 300 پوند وزن،سنگین ترین پرنده است اما نمی تواند پرواز کند.با وجود این،پاهایش چنان قوی است که می تواند 50 مایل در ساعت را باگام های بلند 12-15 فوت بدود.